2012. február 17., péntek

47. fejezet

Sziasztok. Itt is van az újabb rész. Sajnálom, de ez amolyan átmeneti fejezet lett. :'( Az előző fejezethez írt kommentekre válaszoltam, amit köszönök szépen, ahogyan a kattintásokat is. :) Ehhez a fejezethez, most konkrétan semmi hozzá fűzni valóm sincs... ezért csak annyit tudok mondani, hogy Kellemes olvasást, és hétvégét! 
by: ~Dóry~



(Ben szemszög)

Itt van két kedves ember, akikről messziről lerí, hogy még mindig szeretik egymást, s még sincsenek együtt.
Már két hónapja, hogy megkezdődtek a forgatások. S még mindig szenvednek attól, hogy a valóságban mégse alkotnak egy párt. Pedig az, ahogyan a szerepeiket eljátsszák, az csak is annak köszönhető, hogy őket tényleg egymásnak teremtették. Hiába nyüstöltük Kristent Jen-nel, nem értük célba. Szegény Rob, pedig mind ez idő alatt, számtalanszor megpróbált a lány kedvébe járni. Kin bár észrevehető volt, egy – egy alkalommal, hogy mennyire meghatja Rob gesztusai, még se bocsájtott meg neki.
Jen-nek köszönhetően, egyrészről meg tudtam érteni Kris viselkedésének okát, de másrészről pedig rosszalltam. Rosszalltam, hogy ezzel a viselkedésével egyaránt fájdalmat okoz saját magának, és Robnak egyaránt is.
Valamit ki kell, hogy találjunk azért, hogy ők újra egy párt alkothassanak a valóságban is. De, hogy hogyan, azt még nem tudom. De, minden bizonyára szerelmemnek lesz valami jó ötlete. Mint mindig.
Eldöntve magamban, hogy kiötlünk majd Jennel valamit, léptem be a forgatás helyszínére. Ahol az én szépséges feleségem, épp az elmúlt két hónap leforgatott részeit nézegette át. Mögé lépve, hajoltam le, hogy egy csókot lehelhessek arcára.
-       Szia, kicsim. –köszöntem, miután levéve a kabátomat a fogasra helyeztem, s helyet foglaltam mellette.
-       Szia. –viszonozta a köszöntésemet, egy elkápráztatott mosollyal.
Már, a Daredevil c. film forgatása kezdetekor, beleszerettem a mosolyába, ahogyan az egész lényébe. Mindenkivel kedvesen és barátságosan bánik.
-       Nézd, hogy szikrázik a levegő köztük, minden egyes felvételen. Mintha, nem csak a filmet látnánk, hanem magát a valóságot. –sóhajtozott szomorúan.
-       Tudom. –feleltem szűkszavúan.
Egyet értettem vele, hiszen tény és való, hogy kiváló színészek mind a ketten, de egy ilyen jelenetet csak is úgy tudják átadni a nézőknek, s elvarázsolni őket, ha az érzéseiket is beleteszik, azaz saját magukat adják. Nem hiába ők rájuk esett a választásunk erre a két szerepre.
Utáltam és gyűlöltem, ha az én kicsi szívem szomorú. Ő is azt szeretné, amit én, hogy Kris és Rob újra együtt legyenek.
-       Esetleg van valami ötleted, amivel össze tudnánk őket újra hozni? –kérdeztem, kíváncsian. Közben abba reménykedve, hogy legyen valami terve.
-       Nos, terveim azok vannak. Csak nem tudom, hogy melyik lenne a legjobb. Például lehetne az, hogy bezárjuk őket egy szobába, ahonnan nem tudnának kiszabadulni. Avagy, tervezhetnénk egy kamu elrablást. Mármint, hogy Robot elrabolnánk, s Kristen pedig szaladna megmenteni szerelmét.
-       De ezt nem fordítva kellene? –kérdeztem felhúzott szemöldökkel.
-       De, csak ahhoz, hogy a tervem beváljék, az kell, hogy élethűen csináljuk meg az egészet. S mivel Kris, régebben rendőr volt, így képes arra, hogy megmentse Robot. Akinek természetesen nem adjuk tudtára, hogy ez nem a valóság.
Átfontolgatva szerelmem tervét, akárhogyan is próbáltam valami kivetést találni, nem tudtam. Mert ez így volt tökéletes. Csak is így tudjuk őket újra összeboronálni. Mert csakis egymás mellett tudnak boldogok, lenni igazán.
Így ezzel a tervvel a kezünkben, igyekeztünk minden egyes részt okosan kiötleni, miközben egy pár régi ismerőseink segítségét kértük…

(Jen szemszöge)

Hogy, hogyan fog sikerülni a tervem, nem tudhatom. De reménykedem, hogy beváljék. Annyira, jó lenne, ha Krist és Robot újra egypárként látnám, boldog mosolyaikkal, és szerelmes pillantásaikat, amiket egymásra vetnek. Mint anno, amikor megismerkedtünk velük…
Három nap leforgása alatt, minden egyes kis hiányzó részt kiöltetve vártuk, hogy elérkezzen, az este, amelyen Summit –nál, való összejövetelt rendezik. Amire Kris, és Rob egyaránt hivatalosak. S ha KRis, látja amint Robertet elrabolják, akkor több mint valószínű, hogy mindent megtesz majd annak érdekében, hogy megmentse szerelmét…

(Narrátor szemszög)

Jennifer és férje Ben, izgatott bizalmassággal, elegáns ruháikban indultak útnak, Santa Monicába. Ahol a Summit független filmstúdiójában, való összejövetelre igyekeztek. A tervük pompásan kivitelezhető volt, aminek a sikerét csak is a szerencsére bízhatják. Az ismerőseik, kiknek a segítségüket kérték, készen állva várták az utasításokat, melyeket rövidesen el is végezhetnek, ha a megbízójuk megadja rá az engedélyt…
Eközben Kristen, kinek a maga biztossága minden egyes Robbal való találkozása – érintkezése, majdnem szertefoszlott érezte, hogy lassan a maga köré felépített fal már nem fogja sokáig bírni. Azt is érezte, hogy a ma este mindent megváltoztat majd.
Robert, kinek egyáltalán nem volt semmi kedve ehhez az estéhez, Paul unszolására mégis elment az összejövetel helyszínére. Bár, Robert mikor megtudta, hogy Paul és szerelme együtt laknak, felébredt benne a féltékenység szikrája, s egyben a keseredésé is. A magabiztossága is, ami arról szólt, hogy megtesz mindent azért, hogy visszahódítja Kristent, akkor abban a szent minutumban egy pillanatra szertefoszlott. De amikor megtudta, hogy kettejük közt csak szimpla barátság van, még ha csak a másik félről kiderült, hogy sokkal többet is érez a szeretet nő iránt, újra magabiztosnak érezte magát. Hála a barátainak Jen-nek, párjának Bennek, Kellan-nak, a fogadott testvéreinek Cam-nek, párjának Nikki-nek, Chris-nek, Marie-nek, Jules-nak, Paulnak –és végül a szüleinek, rádöbbent arra, hogyha küzd az álmaiért, akkor hamarosan teljesülni fog, minden álma. Azonban neki, csak is egyetlen egy álma volt a fontos, amelyet valóra akart váltani. Mégpedig azt, hogy visszaszerezhesse szerelmét, Kristent.
Akit, nem csak akkor ölelhet és csókolhat, amikor a filmjeleneteket veszik fel, hanem akkor is amikor a kedve tartja. Maga mellett akarta tudni, de legfőképp érezni a lányt…

…vajon sikerrel ér majd végbe Jen terve? Vajon, Kris körül lebomlik az a bizonyos fal, amelyet maga köré emelt, csak azért, hogy távol tartsa magától szerelmét, Robertet? Vajon, Rob álma beteljesül?
Erre a válasz csak is, a folytatásban derül ki…

8 megjegyzés:

  1. Szia!
    =)) Azta! Hát ezt jól kifundáltad. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy valóban sikerrel járnak-e el Jenék, és sikerül ismét összeboronálni a főhősöket :D.
    És a fogalmazásod is nagyon szép. Engem teljesen megfogott ez a történet.
    Alig várom a folytatást! :*
    Amúgy, már fent van az új blogomon az első fejezet. Nagyon megköszönném, ha kifejtenéd a gondolataidat róla, mert őszintén szólva, eléggé be vagyok tojva, mert tegnap este óta se pipa, se megjegyzés. Kezdek attól félni, hogy nagyon kevés olvasóm lesz csak azért, mert a történetem nem Robstenes.

    Milliószor puszillak drágám! :)
    N.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon de nagyon szépen köszönöm, a szavaidat. ღ Nem is tudod, mennyire örülök, hogy megfogott a történet. :)
      S nyugi... remélhetőleg mostantól már, akadni fognak olyanok akik lesznek olyan kedvesek, s benéznek hozzád. ;)
      Köszönöm, hogy írtál szívem!
      Csókollak :-))

      Törlés
  2. Szióóókaaaa! :D

    Te jó szagú rezada, ezt nagyon kitaláltad!
    Az előző komim...hát valóban bolondosra sikeredett! Örülök, hogy jól szórakoztál rajta, most egy kicsit a hagyományos komihoz térnék vissza mert, nem vagyok olyan hangulatban mint a múltkor :D
    Szóval Rob próbálkozik, Kris hárít, eddig minden úgy alakult, ahogy sejtettem, Jen és Ben tényleg akcióba lendült, Paul bevalotta, hogy nincs közte és Kris között semmi... pipa :D Amikor azon törte a fejét Ben vajon, hogyan boronálják össze újra a látszólag is szerelmes párt, mivel nagyon hitelesek a filmben, egyből a raboljuk el őket és zárjuk össze őket eset jutott eszembe. Erre Jen meg is említette, a szemem fel is csillant, hogy há, megint kitaláltam, erre, NEM! :O o.O Siekrült átvágnod a búrám, és egy valóban sokkla jobb és eredetibb tervet ötöltél ki! Hihetetlen! Elrabolni Robot, valóban szokatlan ötelt, de annak a fényében, hogy Kris rendőr volt, talán még is oksoabb, na meg azért is mert neki kell végre belátnia, hogy összetartoznak, mert Rob már elég sokat tepert. Viszont nem igaz, hogy Krisnek nem fog leesni egyből, hogy ez csak egy színjáték?! Kíváncsian várom az akciódús jelenetet! :D muhahhhaaaa * sátáni kacaj lenne, de lehet hogy ezt meghagyom neked :D Devil szívem drága csücske
    Nagyon ügyes vagyol és már megint bealakítottál! :D
    NAGYON VÁROM A KÖVIT! <3<3<3<3^
    CSók ;) :P Gabica:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szióóóóó!

      Honnan veszed ezeket a beszólásokat? Tisztára mint én.. nem hiába, ökrök vagyunk. :P xD
      Nos, akit az zavar hogy mennyire is bolondosra sikeredett a kommented, az oda se nézzen! Punktum!
      Nos, mint mondtam a sejtéseid jó úton jártak! ;) Bér nem lettek úgy le bővítve mint ahogyan azt szerettem volna.. :( Nos... elmondom az igazat... ez az elrabolós rész, már sokkal de sokkal régebb óta megfordult a fejemben. Csak épp nem ilyen helyzetben... hanem másként... de úgy gondolom, ez is megfelel az elvártaknak. ;)
      (legalábbis remélem)

      S megint nagyon, de nagyon szépen köszöntössem a véleményedet. Igazán jól estek a szavaid. ;) Szeretlek kis bbolondosooom!
      Csóóóókkk – csóóóókkk! <3333333333

      ღღღ

      Törlés
  3. Szia!!
    Nem is tudok mit mondani...
    Nagyon tetszett!!
    És szavakkal nem lehet kifejezni most mennyire felcsigáztál...
    Nagyon nagyon várom a kövit!!!
    Remélem a Kris körül kiépített fal leomlik, és megmenti majd Robot! De annyira várom a köviiit!!
    Remélem nem kell nagyon sokat várni rá!
    Puszi, Orsy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Orsy, szia!
      Igazán köszönöm, hogy újra írtál. Örülök, hogy tetszett. :)
      Felcsigáztalak? Nos, lássuk, hogy a következő fejezetekben mennyire sikerül majd felcsigáznom téged. ;)
      A késésemért, tényleg bocsánatot kérek. :’(
      Puszy

      Törlés
  4. Szia!
    Bár Kris és Rob nem voltak most szereplők, nagyon tetszett, ahogy összeszövetkeztek értük a rendezők. Imádom az ötletüket, csak nehogy rosszul süljön el a végén. Kris - remélhetőleg - nem lesz közömbös Rob elrablása miatt, mert ha igen, pofára fognak esni.
    Várom a fejleményeket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia.
      Nos, igen… ezért is írtam a fejezet előtti kis bejegyzésben, hogy ez egy átmeneti rész lesz. Most bár róluk szólt… de mégsem az ő szemszögükből. De örülök, hogy tetszett neked is. :)
      Nos, hogy hogyan fog elsülni ez az egész dolog? Rövidesen kiderül. ;)
      Köszönöm, hogy írtál. :)

      Törlés